Најнови податоци наскоро!
logo

За време на Велигденските празници во кино Милениум во Сабота последната претстава ќе биде во 20:00 часот и киното нема да работи во Недела, а во Понеделник прва претстава ќе биде од 17:30 часот. Во кино Рамстор во Недела и Понеделник првите престави ќе бидат во 12:00 а последните во 18:00 часот!